Ψηφίστηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Γορτυνίας

Με οκτώ (8) θέματα Ημερήσιας Διάταξης συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα (στις 16:00) το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας, αφορόντα κυρίως εκπροσωπήσεις. Έτσι, εκπρόσωποι στο «Ίδρυμα Υποτροφιών Τρύφων Ασημακόπουλος» εκ μέρους της πλειοψηφίας αναλαμβάνουν ο δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Παναγιώτα Μπέτσα, καθώς η υπό τον Παναγιώτη Μέγα αντιπολίτευση αρνήθηκε να συμμετάσχει στη Διοίκηση του ιδρύματος το οποίο τελεί υπό το φάσμα «χρεοκοπίας», όπως ανακοινώθηκε κατά την προηγούμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκπρόσωποι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μεθυδρίου αναλαμβάνουν οι αντιδήμαρχοι Σταύρος Δημάκος και Γιάννης Καρπούζος, ενώ εκπρόσωποι στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου θα είναι ο δήμαρχος Ευστ. Κούλης (εξ οφίτσιο) και οι εκλεγέντες Νεκτάριος Μπαρούτσας (πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου) από τη συμπολίτευση και Δημήτρης Στρίκος, από την αντιπολίτευση. Οι δε εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου (3:00 – 8:00 μ.μ.).

Τον Δήμο Γορτυνίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας θα εκπροσωπήσει ο αντιδήμαρχος Ηραίας, Δημήτριος Μπόρας. Τέλος, με ομοφωνία φέρεται να πέρασε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Γορτυνίας (παρά του ότι το ψήφισαν μόνο οι 11 σύμβουλοι της πλειοψηφίας!), καθώς η αντιπολίτευση, καίτοι το καταψήφισε, θα μπορούσε να καταθέσει το δικό της Τεχνικό Πρόγραμμα, όπως ο νόμος ορίζει.

Σχετικές δημοσιεύσεις