Αθλητικό κέντρο στη Βυτίνα προαναγγέλλει ο Π. Νίκας – Επίσκεψη Μ. Βορίδη την Παρασκευή για το κτήμα Τριανταφυλλίδη

10 Ιουνίου 2020  /   Χωρίς Σχόλια

Τη Βυτίνα επισκέπτεται την προσεχή Παρασκευή 12 Ιουνίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, ο οποίος αποδέχθηκε σχετική πρόσκληση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.
Σκοπός της επίσκεψης του υπουργού, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης ―ο οποίος θα τον συνοδεύσει στην περιοχή―, είναι μέσα από συνεργασία του υπουργείου, της Περιφέρειας και του Δήμου Γορτυνίας, να υπάρξει αξιοποίηση του κτήματος Τριανταφυλλίδη.
Χθες, τις περιοχές της Βυτίνας και της Νυμφασίας καθώς και την ιστορική Μονή Παναγίας Κερνίτσας, επισκέφθηκε ο Παν. Νίκας, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρ. Λαμπρόπουλο και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Μ. Σκαντζό, προκειμένου να διερευνηθεί η εξεύρεση χώρου, στον οποίο θα δημιουργηθεί το αθλητικό κέντρο Βυτίνας.
«Ο χώρος εξευρέθη» τόνισε ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι θα παραχωρηθεί δωρεάν στην Περιφέρεια:
«Γρήγορα θα υπογραφεί το χρησιδάνειο και θα ξεκινήσει η εκπόνηση μελετών για το αθλητικό κέντρο, ένα έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα τη βοηθήσει οικονομικά, ενώ θα δώσει διεξόδους στην αθλούμενη νεολαία της ευρύτερης περιοχής» σημείωσε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι επιδίωξη είναι στο εν λόγω αθλητικό κέντρο να γυμνάζονται δωρεάν ομάδες των μικρών κατηγοριών από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Πρόκειται για οικοπεδική έκταση τριάντα περίπου στρεμμάτων εντός της οποίας περιλαμβάνεται το γήπεδο της Νυμφασίας, ιδιοκτησίας της Ι. Μ. Κερνίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *