Μ. Βορίδης: «Ο πολιτικός κίνδυνος είναι να θελήσουν οι πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα για διάφορους λόγους»!

Ηπιότερος από κάθε άλλη προεκλογική περίοδο υπήρξε την περασμένη Παρασκευή (10/5/2024) ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος υπήρξε κεντρικός ομιλητής στη Συνδιάσκεψη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας της περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία έλαβε χώρα στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης.


Δεν είπε λ.χ. τίποτε για Γράμμο και Βίτσι (προσφιλείς του κορώνες, ενόσω ήταν νεοείσαχτος στη Νέα Δημοκρατία και «ψάρευε» στα θολά)· δεν άφησε αιχμές για τον προοδευτικό προσανατολισμό Μητσοτάκη, αντίθετα αναφερόμενος στο κόμμα στο οποίο «φιλοξενείται», μίλησε για «κορυφαία κεντροδεξιά δύναμη της Ευρώπης».


«Τα στελέχη του κόμματος βρίσκονται σε εγρήγορση ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών» επισήμανε ο Μάκης Βορίδης κι έστειλε μήνυμα νίκης και ισχυρής εντολής στη Νέα Δημοκρατία, συνδέοντας τις ευρωεκλογές με την πολιτική σταθερότητα στη χώρα μας για τα επόμενα χρόνια.


Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας βρέθηκαν όλα τα στελέχη του κόμματος και από τους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου (Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα και Κορινθία), υπουργοί και πρώην υπουργοί, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, δήμαρχοι, βουλευτές και πρώην βουλευτές.


Στη συνδιάσκεψη συμμετείχαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κοντοζαμάνης, Δημήτρης Τσιόδρας, Νιόβη Χριστοπούλου, Πύρρος Δήμας, Νόνη Δούνια, Βίκυ Φλέσσα, αλλά και ο Πέτρος Μπελέρη (γιος του φυλακισμένου Φρέντυ Μπελέρη) οι οποίοι απηύθυναν όλοι σύντομο χαιρετισμό.


Τη συνδιάσκεψη χαιρέτισε και ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρήστος Δήμας, αλλά και ο βουλευτής Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης, ο οποίος μίλησε για το περιεχόμενο και την κρισιμότητα των εκλογών που έρχονται.
Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας έδωσε σύνθημα στα στελέχη να βρεθούν ξανά στην πρώτη γραμμή του εκλογικού αγώνα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος, αλλά μια ψήφος με κρίσιμα διακυβεύματα που αφορούν άμεσα την Ελλάδα.


Αναφερόμενος στο πολιτικό περιβάλλον που γίνονται αυτές οι εκλογές, ο κύριος Βορίδης σημείωσε πως στις προηγούμενες εκλογές έπρεπε η Νέα Δημοκρατία να διώξει τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα «ο πολιτικός κίνδυνος είναι να θελήσουν οι πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα για διάφορους λόγους». Έχουν τεράστια σημασία αυτές οι εκλογές και πρόσθετες ιδιαιτερότητες, τόνισε.


Ό,τι αποφασίζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αποτέλεσμα της τριμερούς διαπραγμάτευσης.


Ο υπουργός Επικρατείας τόνισε τη σημασία των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου και έκανε αναφορά σε πολιτικές που υιοθετεί η ΝΔ για την άμυνα της Ευρώπης, το Μεταναστευτικό, την Κοινή Αγροτική Πολιτική που διασφαλίζει το εισόδημα των Ελλήνων αγροτών κ.ά.

Σχετικές δημοσιεύσεις