Συνεχίζονται οι διαδικασίες για την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στη Νυμφασία Γορτυνίας

Σύσκεψη στην οποία εξετάστηκε το στάδιο στο οποίο βρίσκονται διάφορα έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.


Μεταξύ άλλων, στη χθεσινή σύσκεψη γνωστοποιήθηκε ότι ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες για την αγορά του ακινήτου της βιομηχανίας ΡΕΑ, μεταξύ Ναυπλίου και Αργους, χώρος στον οποίο θα στεγαστεί το διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας.


Εξ άλλου, αναφορικά με το Αθλητικό Κέντρο Γορτυνίας, που η Περιφέρεια έχει προγραμματίσει την κατασκευή του στην περιοχή της Νυμφασίας, στη Βυτίνα, έγινε γνωστό ότι άμεσα βαίνουν προς δημοπράτηση οι εργασίες περίφραξης και διαμόρφωσης του χώρου που έχει εξασφαλίσει η Περιφέρεια.


Ακόμα, επισημάνθηκε ότι σύντομα ξεκινούν τα έργα στο λιμάνι του Λεωνιδίου, αλλά και στον δρόμο Αστρους – Λεωνιδίου, ενώ επαναβεβαιώθηκε ότι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διατεθεί πίστωση 350.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της παρέμβασης στο λιμάνι της Κυπαρισσίας.


Τέλος, διαπιστώθηκε ότι το έργο του αλιευτικού καταφυγίου στη Μαραθούπολη εξελίσσεται ομαλά και η ολοκλήρωσή του θα γίνει φέτος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Σχετικές δημοσιεύσεις