Συνάντηση για την αξιοποίηση και ανάδειξη του άλσους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

29 Ιανουαρίου 2014  /   Χωρίς Σχόλια

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣυνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Ρεβελιώτης, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Χρόνης και ο Δασάρχης Τρίπολης κ. Αργειτάκης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η αξιοποίηση και η ανάδειξη του άλσους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.
Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αυτός ο πνεύμονας πρασίνου των 170 στρεμμάτων πρέπει να αναδειχθεί προκειμένου να αποτελέσει έναν χώρο αναψυχής τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης.
Ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Ρεβελιώτης Γεώργιος αναφέρθηκε στην επαφή με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης, όπου και τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης του άλσους. Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Ρεβελιώτης τα μέλη της Διοίκησης στην Αμερική ενθουσιάστηκαν και συμφώνησαν να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια ανάδειξης.
Ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος εκπρόσωπος του Υπουργού Υγείας από την πλευρά του ανέφερε ότι ο Υπουργός Υγείας είναι θετικός και σύμφωνος να πραγματοποιηθούν τα όποια βήματα για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου, όπως η αξιοποίηση πρασίνου αλλά και η περίφραση του χώρου.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χρόνης όπως και ο δασάρχης Τρίπολης κ. Θανάσης Αργειτάκης επεσήμαναν επίσης την αξία του έργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *