Εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Παναρκαδικής Oμοσπονδίας Ελλάδος

10 Φεβρουαρίου 2014  /   Χωρίς Σχόλια

Παναρκαδική Ομοσπονδία ΕλλάδαςΤην Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Παναρκαδικής Oμοσπονδίας Ελλάδος στην αίθουσα της Oμοσπονδίας (Τζωρτζ 9, 1ος όροφος, Πλατεία Κάνιγγος).
O πρόεδρος της Π.O.Ε. κ. Βασίλης Γιαννακάκος καλωσόρισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Παναρκαδικής Oμοσπονδίας Ελλάδος τους παριστάμενους συμπατριώτες και ευχήθηκε υγεία, αισιοδοξία και επιστροφή στην οικονομική ανάπτυξη. Χαρακτήρισε τα σωματεία ως χώρο πρωτογενούς λαϊκής πρωτοβουλίας και συλλογικής ελευθερίας, όπου μαζευόμαστε όσοι αναγνωρίζουμε την κοινή καταγωγή και επιθυμούμε την μεταξύ μας επικοινωνία. Η συνεύρεσή μας, είπε, παράγει όρους αμοιβαίας τιμής και εμπιστοσύνης. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Γρηγόρη Λαμπράκη και την 192η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, τις οποίες η Παναρκαδική Oμοσπονδία Ελλάδος συνδιοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, την Ένωση Τριπολιτών Αττικής, την Παγγορτυνιακή Ένωση και τον Σύλλογο Λεβιδιωτών Αττικής.
Τέλος o κ. Βασίλης Γιαννακάκος ανήγγειλε για το 2014:
• Συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Λεβιδιωτών Αττικής και την Ένωση Τριπολιτών Αττικής στην Παλαιά Βουλή εκδήλωσης-αφιερώματος στον Αρκάδα Πρωθυπουργό, Επιστήμονα και Άνθρωπο Αλέξανδρο Παπαναστασίου για την συμπλήρωση 90 χρόνων από ανακήρυξη της Ελληνικής Δημοκρατίας.
• Τη σύγκληση του Παγκόσμιου Συνέδριου των Αρκάδων που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι (Ιούλιο) στην Τρίπολη.

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος μουσικό συγκρότημα με μαέστρο τον κ. Βασίλη Καραχάλιο.
Τραγούδησε η Νάντια Καραγιάννη Νίκο Γκάτσο και πολλά παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια που γέμισαν με αισιοδοξία και υπερηφάνεια τους Αρκάδες.
Oι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία μέσα σε χαλαρή εορταστική ατμόσφαιρα να γιορτάσουν και να ανταλλάξουν ευχές για τον καινούργιο χρόνο.
Στην κατάμεστη αίθουσα παρευρέθησαν και πολλοί φίλοι της Oμοσπονδίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *