Πρωτιές μαθητών της Τρίπολης στο Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα της Κορίνθου

Μαθητές των σχολείων της Τρίπολης, «έβαλαν τα γυαλιά» σε συνομήλικούς τους, στο Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Περιφέρειας Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο, την Κυριακή 12 Μαρτίου, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις.


Μετά από τρία χρόνια διακοπής, λόγω της πανδημίας, οι αγώνες υπό τη διοργάνωση του Σκακιστικού Συλλόγου της Κορίνθου «Αργοναύτης» ξαναέγιναν πραγματικότητα με την ενθουσιώδη ανταπόκριση τουλάχιστον 300 μαθητών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Οι μαθητές της Β’ και Γ΄Δημοτικού, από το 2ο και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης αντίστοιχα Χρίστος Σπυρόπουλος και Ανδρέας Παντελαίων κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις. Ταυτόχρονα, την τριάδα των νικητών στις δεύτερες θέσεις συμπλήρωσαν οι μαθητές της Στ’ Δημοτικού του 10ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου αντίστοιχα, Παναγιώτης-Αντώνης Λαμπρόπουλος και Ίωνας- Λάζαρος Γρηγοριάδης.


Η διοργάνωση ήταν άψογη από πλευρά οργάνωσης, ενώ, οι σύλλογοι της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου, (Κορίνθου, Ναυπλίου, Άργους, Σπάρτης και Τρίπολης) προσέφεραν δωρεάν υλικό καθώς και προπονητές και διαιτητές για την επιτήρηση και διαιτησία.
Ο Σκακιστικός Σύλλογος Τρίπολης εύχεται θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και καλή πρόοδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις