Ν. Κουτσόγιωργας: «Προσδοκώ να αυξήσω την πληρότητα, όχι το εισιτήριο»

30 Ιουνίου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης παραχώρησε στα γραφεία της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε., το πρωί της Πέμπτης (30/06), ο πρόεδρος της Εταιρείας, Νίκος Κουτσόγιωργας, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με τη συνάντηση εργασίας για το μέλλον των συγκοινωνιών της περιοχής της Αρκαδίας, αλλά κι εν γένει της Πελοποννήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε με φορείς την περασμένη εβδομάδα.


Όπως ενημέρωσε ο κ. Κουτσόγιωργας, στη συνάντηση εργασίας παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Μανώλης Σκαντζός, ο Διοικητής IV Μ.Π., Δημ. Σκουφίδης με τους Διοικητές Στρατοπέδων 11ου Σ.Π., Πέτρο Κουλέτση & 124 Π.Β.Ε., Γρηγόρη Διόλατζη. Επίσης από την Περιφέρεια ο Θανάσης Κολυβήρας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιος Κατσής, ο προϊστάμενος του ΥΕΔΔΕ Τρίπολης, Μιχάλης Προβατάρης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου, ο διευθυντής του Στρατολογικού Γραφείου Τρίπολης, Βασίλης Τζανής, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε.


Ο κ. Κουτσόγιωργας στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (30/06), αφού ευχαρίστησε τους φορείς της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, επεσήμανε ότι για πρώτη φορά έγιναν αντιληπτά, από όλους όσοι συμμετείχαν, τα προβλήματα μιας εταιρείας κοινής ωφελείας, όπως είναι τα ΚΤΕΛ.


«Στη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας κατάλαβαν όλοι για πρώτη φορά ότι το ΚΤΕΛ δεν επιδοτείται και ότι μόνο του πασχίζει να βγάλει τα έξοδά του. Κατάλαβαν ότι δεν πρέπει μόνο να απαιτούμε πράγματα αλλά και να συνεισφέρουμε».


Ακόμη, ζήτησε την κινητοποίηση των τοπικών αρμόδιων διοικητικών, στρατιωτικών, εκπαιδευτικών και άλλων φορέων της πόλης για την επιδότηση των άγονων γραμμών, αλλά και την ενίσχυση των στρατοπέδων και του Πανεπιστημίου της Τρίπολης.


Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. αναφέρθηκε και σε άλλα προβλήματα όπως οι τιμές στα καύσιμα.
«Εγώ προσδοκώ να αυξήσω τις πληρότητες και όχι το εισιτήριο και περιμένω τον κόσμο να μας υποστηρίξει και να έρθει με μας» κατέληξε ο πρόεδρος Ν. Κουτσόγιωργας, υποστηρίζοντας ότι οι τιμές των εισιτηρίων των λεωφορείων της εταιρείας δεν έχουν αυξηθεί, παρά την αύξηση των καυσίμων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *