Κουτσόγιωργας: «Να μην αυξηθούν οι τιμές στα εισιτήρια και να μην κοπούν δρομολόγια»

24 Μαρτίου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά και περιφερειακά μέσα παραχώρησε ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Δ.Σ της ΚΤΕΛ Ν Αρκαδίας Α.Ε, κ. Νίκος Κουτσόγιωργας το μεσημέρι της Πέμπτης (24/03), μιλώντας για την επανεκλογή του στο αξίωμα του προέδρου, την αύξηση στην ενέργεια αλλά και για το μέλλον της εταιρείας.


«Οι μέτοχοι της ΚΤΕΛ Αρκαδίας με τίμησαν ξανά με την ψήφο τους, ώστε να είμαι ξανά πρόεδρος, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επικοινώνησα μετά την επανεκλογή μου με όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας και τους μετέφερα πως το μισθό και τον βιοπορισμό δεν τον προσφέρει η διοίκηση του ΚΤΕΛ αλλά οι πελάτες μας και οι επιβάτες μας. Σε αυτούς χρωστάμε τα πάντα. Πρέπει να τους έχουμε δίπλα μας, δήλωσε αρχικά ο κ. Κουτσόγιωργας πριν αναφερθεί στο θέμα τις αύξησης στα καύσιμα.


«Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βιώνει την τεράστια αύξηση στην ενέργεια και ιδιαίτερα στα καύσιμα. Φυσικά, αυτό είναι κάτι που επηρεάζει κι εμάς αφού το πετρέλαιο κίνησης αποτελεί το 70% των λειτουργικών εξόδων μας, περισσότερο ακόμα και από τη μισθοδοσία των υπαλλήλων μας. Ενα λεωφορείο μας για να πάει και να γυρίσει στην Αθήνα θέλει γύρω στα 320 ευρώ, κάτι που εξισούται με μια πληρότητα των 25 επιβατών. Όπως καταλαβαίνετε έχουμε έναν δύσκολο αγώνα κι έχουμε την ανάγκη του κόσμου. Καλώ τον κόσμο λοιπόν, να αφήσει το αυτοκίνητό του και να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο».

Τέλος, σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων απάντησε: «Αν πράγματι πρεσβεύω όσα λέω, ότι η εταιρεία μας είναι μια εταιρία κοινής ωφέλειας, δεν πρέπει ούτε να αυξήσω τις τιμές των εισιτηρίων, ούτε να κόψω δρομολόγια. Αρχικά, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι το κράτος έχει μεγάλη παρεμβατικότητα στην ΚΤΕΛ, εκείνο ορίζει τις τιμές. Αν με ρωτάτε αν πρέπει να υπάρξει αύξηση είμαι εναντίον. Η γιατρειά του προβλήματος δεν βρίσκεται ούτε στην αύξηση των εισιτηρίων, ούτε και στο να κοπούν δρομολόγια αλλά στην αύξηση της πληρότητας και σ’ αυτό έχουμε ανάγκη τον κόσμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *