Γεμίζει ήχους, αρώματα και γεύσεις η Τρίπολη!

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού δρόμου (street food) της πόλης, έρχεται φέτος και στην Τρίπολη για 3 ημέρες (17-19/06) γεμάτες γεύσεις, αρώματα, συναυλίες και πολλές εκπλήξεις.

Το Tripoli Street Food Festival αναμένεται να φέρει κοντά κοινό όλων των ηλικιών, θα μεταμορφώσει τον χώρο της Πλατείας Άρεως και δίνει ραντεβού για να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις.

Από τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό αλλά και γλυκά, καφέδες, κοκτέιλ ή αναψυκτικά, και όπως πάντα δροσερές μπύρες.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η Τρίπολη, το 3ήμερο 17 με 19 Ιουνίου, να γίνει το επίκεντρο όλης της Πελοποννήσου- και όχι μόνο- με στόχο την τόνωση της επισκεψιμότητας και της αγοράς.

Οι διοργανωτές αυτού του μεγάλου πολιτιστικού και τουριστικού γεγονότος για την πόλη της Τρίπολης παραχώρησαν την Τετάρτη (08/06), στο Δημαρχείο της πόλης, κοινή συνέντευξη τύπου, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά τις δράσεις του Φεστιβάλ και να απευθύνουν κάλεσμα σε κατοίκους και επισκέπτες να ζήσουν μια πρωτόγνωρη γευστική και μουσική εμπειρία.

Κατά τη συνέντευξη μίλησαν ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Τρίπολης, Θέμης Ζούζουλας, ο εκπρόσωπος του συλλόγου καφεστιατόρων Αρκαδίας, Βασίλης Αθανασιάδης και η αντιδήμαρχος, Ελένη Καρούντζου.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι πρόκειται για μία πρόταση του Επιμελητηρίου, που υλοποιεί ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Καφεστιατόρων.

«Σκοπός είναι η Τρίπολη να γίνει το επίκεντρο όλης της Πελοποννήσου, για το συγκεκριμένο τριήμερο. Στόχος είναι η τόνωση της επισκεψιμότητας και της τοπικής αγοράς. Προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μας και όλους τους Πελοποννήσιους να έρθουν στην Τρίπολη, για καλό φαγητό, διασκέδαση και χαρά» τόνισε.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τρουπής ευχαρίστησε τον δήμαρχο, την αντιδήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο, τον εμπορικό σύλλογο και τον σύλλογο καφέ-εστιατόρων. «Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι οι φορείς μπορούν να συνεργαστούν, ώστε να δημιουργηθεί μια μόχλευση σε μια Τρίπολη που τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι κάτι πάει να γίνει, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.»

Τα συγχαρητήρια τους στον δήμαρχο και στον πρόεδρο του επιμελητηρίου έδωσαν ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Τρίπολης, Θέμης Ζούζουλας και ο εκπρόσωπος του συλλόγου καφεστιατόρων Αρκαδίας, Βασίλης Αθανασιάδης.

Τέλος, η αντιδήμαρχος, Ελένη Καρούντζου σημείωσε ότι «είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δράσεις και περιμένουμε όλους τους συνδημότες μας και όχι μόνο».

Σχετικές δημοσιεύσεις