Παναρκαδικός: Σε πρώτο πλάνο το μπάτζετ

Οι οικονομικές δυνατότητες που θα έχει ο Παναρκαδικός του τοπικού πρωταθλήματος είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει για την ομάδα της Τρίπολης ενόψει της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23.

Πάντα, είναι ένα σοκ για μια ομάδα της Γ’ Εθνικής να υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα και για τον Παναρκαδικό κάτι τέτοιο είχε να συμβεί αρκετά χρόνια, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στο στρατόπεδο των πράσινων.

Προφανώς, οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Παναρκαδικό μιας και το επίπεδο τους είναι για… παραπάνω πράγματα, γεγονός που σημαίνει ότι ελάχιστα δελτία έχουν απομείνει στον Παναρκαδικό που θα κληθεί να χτίσει μια εντελώς καινούργια ομάδα.

Φυσικά το χτίσιμο της νέας αυτής ομάδας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις οικονομικές δυνατότητες που θα έχει η ομάδα πράγμα που θα πρέπει πολύ νωρίς να ξεκαθαρίσει.

Άλλωστε, το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας αναμένεται να είναι εξαιρετικά αμφίρροπο αν αναλογιστεί κανείς πως θα αγωνιστούν σ’ αυτό πέραν του περσινού πρωταθλητή, Πανθυρεατικού, οι παραδοσιακές δυνάμεις (Δόξα Μεγαλόπολης, ΑΕΚ Τρίπολης, Βρασιές) αλλά και οι Ερμής Μελιγούς και Παναρκαδικός που πέρυσι αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική.

Άρα, αν ο στόχος της ομάδας είναι η άμεση επιστροφή στη Γ’ Εθνική ο διοίκηση των πράσινων θα πρέπει να συγκεντρώσει ένα σοβαρό μπάτζετ δεδομένων των δυσκολιών του προσεχούς πρωταθλήματος.

Αυτό λοιπόν θα είναι και το πρώτο που θα συζητηθεί στις συγκεντρώσεις της διοίκησης την εβδομάδα που διανύουμε αφού για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα οικονομικά δεδομένα θα πρέπει να γνωστοποιηθούν το συντομότερο.

Μέσα στην εβδομάδα έρχονται παραπάνω από μια συνεδριάσεις για τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης κι ως εκ τούτου αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα του μπάτζετ και ίσως και του προπονητή!

Σχετικές δημοσιεύσεις