Ενθουσιασμός και βεβαιότητα για τη νίκη του Παναγιώτη Μέγα

Εκατοντάδες Γορτύνιοι δημοκρατικοί πολίτες και επίσημοι προσκεκλημένοι με μεγάλο ενθουσιασμό και βεβαιότητα για την επερχόμενη εκλογική νίκη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψήφιου δημάρχου Γορτυνίας, Παναγιώτη Μέγα, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην Αθήνα.


Ο Παναγιώτης Μέγας ανέλυσε βασικά σημεία των προγραμματικών δεσμεύσεων του συνδυασμού του «Γορτυνία που μας αξίζει», τονίζοντας πως «Ο τόπος μας έχει τεράστιες δυνατότητες για βιώσιμη ανάπτυξη στηριγμένη στα μοναδικά διαμάντια της Γορτυνίας, το Μαίναλο και την λίμνη του Λάδωνα». Σημείωσε, επίσης, πως προτεραιότητά του είναι η προσπάθεια ανάκαμψης της εγκαταλελειμμένης πυρόπληκτης παραποτάμιας Γορτυνίας. Επιπρόσθετα υπογράμμισε τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα και η διαφοροποίηση και ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος δημιουργώντας την αναγνωρίσιμη ταυτότητα (Branding) της Γορτυνίας.


Τέλος, άσκησε έντονη κριτική «για την ανυπαρξία προγράμματος και απολογισμού έργων» στον ανθυποψήφιό του Ευστάθιο Κούλη και ζήτησε για μία ακόμα φορά την διεξαγωγή ανοικτής αντιπαράθεσης ―debate― όλων των υποψήφιων δημάρχων, καθώς πιστεύει ακράδαντα πως ο ανοικτός διάλογος πάντα είναι γόνιμος.

Σχετικές δημοσιεύσεις