ΑΣΠΕΤ Τρίπολης: Έθεσε ζήτημα αποχώρησης από το πρωτάθλημα στην ΕΣΠΕΝ

Επιστολή προς την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) με την οποία εξέφρασε τη διαμαρτυρία του σχετικά με το σχέδιο προς έγκριση της ειδικής προκήρυξης πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 που ανακοίνωσε η ΕΣΠΕΠ, απέστειλε ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης.


Η ομάδα της Τρίπολης διαμαρτύρεται για τις σκέψης της Ένωσης να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής σε έναν ενιαίο όμιλο από δυο που ήταν πέρυσι. Στην επιστολή της η ομάδα του ΑΣΠΕΤ αναφέρει πως σε περίπτωση που ένα τέτοιο σενάριο επιβεβαιωθεί τότε το κόστος μετακίνησης για τις ομάδες θα είναι δυσβάσταχτο.


Ειδικότερα, όσον αφορά τις ομάδες που συμμετείχαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον ίδιο όμιλο με τον ΑΣΠΕΤ, θα πρέπει μετακινηθούν επτά φορές στην Πάτρα και μία στην Ναύπακτο την στιγμή που οι Πατρινές ομάδες για 20 αγωνιστικές θα παίζουν στην Πάτρα και μόλις 6 θα βγουν εκτός έδρας σε σύνολο 26 αγωνιστικών.


Πέρα από τις παραπάνω μετακινήσεις ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αν ισχύσει το συγκεκριμένο σχέδιο για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, θα χρειαστεί να πάει σε Βραχάτι, Λουτράκι, Άργος, Καλαμάτα και Σπάρτη.


Μάλιστα, ο ΑΣΠΕΤ στην επιστολή του έθεσε ακόμη και ζήτημα αποχώρισης από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που περάσει το συγκεκριμένο σχέδιο.

Σχετικές δημοσιεύσεις