Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Kollines Classic Rally

Kollines Classic Rally

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις Κολλίνες της Σκυρίτιδας το 1ο Kollines Classic Rally, με τη συμμετοχή ιστορικών αυτοκινήτων και πληρωμάτων από διαφορετικές περιοχές.

Η διοργάνωση, που προσμετρά στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ, πραγματοποιήθηκε με τη σφραγίδα του ΑΛΜΑ 4×4 Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία.

Η εκκίνηση δόθηκε από την είσοδο της Αρκαδικής Φάρμας στο Κάστρο, ενώ ο τερματισμός έγινε στην Κεντρική Πλατεία Κολλινών. Οι συμμετέχοντες κάλυψαν συνολικά 140 χιλιόμετρα, με έξι Δοκιμασίες Ακριβείας και περισσότερες από 90 χρονομετρήσεις.

Το 1ο Kollines Classic Rally συνδύασε τον συναγωνισμό με τη διασκέδαση και την αγάπη για τα ιστορικά αυτοκίνητα, προσφέροντας μια ξεχωριστή ημέρα στην περιοχή και αναδεικνύοντας τις Κολλίνες ως έναν όμορφο προορισμό για ανάλογες διοργανώσεις.

Αντ. Χρονάκης