«Αλλάζουμε Συνήθειες, Αλλάζουμε Ζωή!…»

Με την παρουσία του βουλευτή Αρκαδίας και Ε΄αντιπροέδρου της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη, του δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου Κούλη, του γενικού γραμματέα του Δήμου Τρίπολης, Βασίλη Κωστόπουλου, λοιπών αυτοδιοικητικών και πλήθους επαγγελματιών της αγοράς, συγγενών και φίλων κάθε ηλικίας, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη (Παρασκευή 17 Μαΐου στις 20:30΄) τα εγκαίνια του Διαιτολογικού – Διατροφολογικού Γραφείου του νεαρού επιστήμονα Θανάση Β. Τσιώλη (επί της οδού Δεληγιάννη 9, στην Τρίπολη).

Με μουσική, εύγευστα εδέσματα, παραδοσιακές δίπλες, πρωτότυπα γλυκά, δροσιστικά καλοκαιρινά ποτά, αναψυκτικά, οι ωραίες παρέες κατέκλυσαν για ώρες αρκετές το σταυροδρόμι της Εθνικής Αντιστάσεως με τη Δεληγιάννη, γιατί «Αλλάζουμε Συνήθειες, Αλλάζουμε ζωή!», όπως λέει και το σύνθημα στο Γραφείο του Θανάση, ο οποίος περιχαρής εικονίζεται ανάμεσα στον πατέρα του Βασίλη Τσιώλη (κρεοπώλη) και τη μητέρα του Ελένη.

Το τελετουργικό της εκδήλωσης, μετά τον Αγιασμό, έκλεισε με ποιητικό (λίαν διασκεδαστικό) λογύδριο του Βλαχερναίου Βασίλη Μεγρέμη: «Θα σου δώσω, είπε, μία διατροφή / ποτέ πια στον πατέρα μου για γίδα και αρνί!…»

― Καλή σταδιοδρομία και από εμάς, φίλε!

Σχετικές δημοσιεύσεις