Ζητήματα του πρωτογενή τομέα τέθηκαν κατά την επίσκεψη στη Βυτίνα του Υπ.Α.Α.Τ., Μάκη Βορίδη

23 Ιουνίου 2020  /   Χωρίς Σχόλια

Τη Βυτίνα επισκέφθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, ο οποίος είχε συναντήσεις με στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Γορτυνίας και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.
Την Περιφέρεια, ειδικότερα, εκπροσώπησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Μανώλης Σκαντζός, ενώ παρέστη και ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα αποδήμων, Κώστας Βλάσης.
Ο αντιπεριφερειάρχης έθεσε στον υπουργό το θέμα της αξιοποίησης του Τριανταφυλλίδειου Κληροδοτήματος, με αναφορά στον πρωτογενή τομέα και την ταυτόχρονη ανάπτυξη της περιοχής.
Παρουσία του δημάρχου Γορτυνίας, Στάθη Κούλη και άλλων αυτοδιοικητικών, ετέθησαν ακόμη τα θέματα των δικτύων του ταμιευτήρα της Τάκας και των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ στους αγρότες της Περιφέρειας που έχουν πληγεί από τις καιρικές συνθήκες των προηγούμενων μηνών.
Κατά τη συνάντηση επικράτησε θετικό κλίμα όσον αφορά τη συνεργασία μεταξύ του υπουργείου, της Περιφέρειας και του δήμου, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση εργασίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *