Α. Χριστογιαννόπουλος: Η καταστροφολογία και ο λαϊκισμός δεν έχουν τέλος

Σε δήλωση του ο κ. Μιχόπουλος αναφέρει ότι εάν εκλεγεί θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για το επιχειρηματικό πάρκο στο Ψαθί.


Να τον πληροφορήσουμε ότι οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Υπουργού κ. Παπαθανάση, του Περιφερειάρχη κ. Νίκα και του Δημάρχου κ. Χριστογιαννόπουλου γι αυτό.
Οι μελέτες όχι απλώς έχουν τελειώσει, αλλά τα έτη 2022 και 2023 έχουν πληρωθεί 244.000 ευρώ για αυτές από τις 248.000 ευρώ του συνολικού προϋπολογισμού. Αυτά προφανώς έπρεπε να τα γνωρίζει.


Να του θυμίσουμε επίσης ότι στη συνεδρίαση της 23-10-2013, όταν συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η συμβολική αγορά του οικοπέδου στο Ψαθί δεν ψήφισε την πρόταση και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 5-10-2016 ψήφισε ο χώρος αυτός να γίνει πάρκο εφοδιαστικής αλυσίδας Logistics, γιατί όπως ακριβώς λέγεται στην εισήγηση «Με τον τρόπο αυτό θα αξιοποιήσουμε και την έκταση που έχει παραχωρηθεί ελαχιστοποιώντας το ρίσκο κατασκευής ενός βιομηχανικού πάρκου σε μια χώρα και μια περιοχή όπου δεν υπάρχει βιομηχανία και βιομηχανική ανάπτυξη ούτε αναμένεται στο άμεσο μέλλον τέτοια εξέλιξη».


Αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός του χώρου το 2019 που αναλάβαμε.


Για μια ακόμα φορά η παραπληροφόρηση, ο λαϊκισμός, η παντελής άγνοια των δεδομένων ξεπερνούν τα όρια και οδηγούν σε μια λογική απαξίωσης και μηδενισμού των πάντων.


Ο κάθε Μεγαλοπολίτης μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Σχετικές δημοσιεύσεις