Ολόκληρη η Γορτυνία στο Κάραβελ!…

  • Περίσσευε ο πατριωτικός ενθουσιασμός στην προεκλογική συνάντηση του δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου Κούλη, που ζήτησε εκ νέου εντολή

Με δεσπόζουσες παρουσίες αυτήν του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου (φωτ.), του τέως υπουργού των Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, της υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Σοφίας Βούλτεψη, του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, του βουλευτή Αρκαδίας, Κώστα Βλάση, του πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σπύρου Κίντζιου, λοιπών πανεπιστημιακών δασκάλων, στρατηγών και πληθώρας αυτοδιοικητικών, κοσμοσυρροή στο «Κάραβελ» των Αθηνών, στην προεκλογική συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου Κούλη, με τους ετεροδημότες της Αττικής, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Εκτός από τις εξέχουσες προσωπικότητες, που για να τις απαριθμήσουμε θα χρειαζόταν… ένα βιβλίο, η κοσμοσυρροή Γορτυνίων στο ξενοδοχείο Divani Caravel των Αθηνών υπήρξε πρωτοφανής στην προεκλογική συνάντηση του δημάρχου Γορτυνίας, Ευστάθιου Κούλη, που ζητάει εκ νέου εντολή, κατά την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου 2023. Εάν ήθελε κανείς να μεταφράσει την εικόνα της εκδήλωσης θα έλεγε, καθ’ υπερβολή βέβαια, πως οι Γορτύνιοι ψήφισαν! Όχι τόσο για τον όγκο της εκδήλωσης, περισσότερο για τον παλμό, το πατριωτικό ένστικτο των Γορτυνίων της Αττικής, που δήλωσαν μαζικά «παρών». Εκτενείς αναφορές στα πρόσωπα, αυθόρμητα χειροκροτήματα, ζεστά χαμόγελα!

Πανηγυρική η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του από τον ίδιο τον δήμαρχο Γορτυνίας, Ευστάθιο Κούλη. Και επειδή σε κάθε ομάδα δεν λείπουν και οι… αρχηγοί, «στο λεβέντικο το σήκωσαν» οι Γιάννης Παναγιωτακόπουλος (από Βαλτεσινίκο) εν μέσω του Πάικου Αναγνωστόπουλου (από Μοναστηράκι) από δεξιά του και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου (από του Κοκκορά) από αριστερά.

Ερωτηθείς ο δήμαρχος Γορτυνίας, Ευστάθιος Κούλης, πώς και γιατί βρέθηκε στην προεκλογική του εκδήλωση και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δεν περιορίστηκε να μας πει ότι είναι μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου Μίκης Θεοδωράκης στη Ζάτουνα· «μου χαρίζει μεγάλη αγάπη!» απάντησε. – Μεγαλείο ψυχής δημάρχου, ψάλτη κ.λπ. Δ.Μ.

Photo by Takis Markopoulos

Σχετικές δημοσιεύσεις