Βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο του Παναρκαδικού

Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο το ιστορικό γήπεδο του Παναρκαδικού αφού σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται βελτιωτικές εργασίες από το Δήμο Τρίπολης.

Η έδρα του τριφυλλιού ανάγκη από τέτοιου είδους ενέργειες αφού σχεδόν κάθε Κυριακή τα περασμένα χρόνια όταν ο Παναρκαδικός αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική οι εκάστοτε αντίπαλοι… φώναζαν για την κατάσταση του γηπέδου.

Ετσι, μετά τον χλοοτάπητα του γηπέδου της Αγίου Κωνσταντίνου που προ μηνών ήταν σε άθλια κατάσταση και πλέον αρκετά καλύτερη, σειρά πήρε και η ασφαλτόστρωση στον εσωτερικό περιβάλλον χώρο του γηπέδου.

Σε δηλώσεις του από το γήπεδο του Παναρκαδικού, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, σημειώνει: «Υπάρχουν μεγάλες ανάγκες στις αθλητικές υποδομές της περιοχής μας. Μέσα στο πλαίσιο των δυνατότητων μας, προχωράμε σε βελτιώσεις και αναβαθμίσεις. Αυτό πράττουμε στο γήπεδο του Παναρκαδικού, ενώ έχουμε σχεδιάσει παρεμβάσεις και για το γήπεδο Φιλικών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Την ίδια ώρα, που είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Τρίπολης. Προχωράμε, με αποφασιστικότητα. Κάνουμε δουλειά, δεν μένουμε στα λόγια».

Σχετικές δημοσιεύσεις