Διήμερη η “λευκή νύχτα” στην Τρίπολη!

Έπειτα από δυο χρόνια απουσίας η λευκή νύχτα επιστρέφει στην Τρίπολη, ενώ μάλιστα φέτος θα πρέπει να μιλάμε για… λευκές νύχτες καθώς θα έχει διάρκεια 2 ημερών.

Στις 30 και 31 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης έχει προγραμματίσει μια γιορτή εμπορίου στην Τρίπολη, η οποία θα περιλαμβάνει διάφορα events στην πόλη αλλά και προσφορές στα καταστήματά της.

Από το απόγευμα της 30ης Αυγούστου το κέντρο της Τρίπολης θα έχει ρυθμό καθώς διάφοροι dj’s που θα παίζουν μουσική και θα διαφημίζουν τις προφορές των καταστημάτων.

Επιπλέον, την επόμενη μέρα το γνωστό συγκρότημα “Μέλισσες” θα δώσει συναυλία στην Πλατεία Πετρινού την επόμενη μέρα σε μια προσπάθεια να προσεγγιστεί πολύς κόσμος στο κέντρο της πόλης και τα εμπορικά καταστήματα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (08/08) ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ανέφερε ότι θα υπάρχουν πολλές ακόμα δράσεις το συγκεκριμένο διήμερο στην πόλη ενώ τόνισε ότι ο δήμος συνδιοργανώνει καθώς το event ανήκει στον Εμπορικό Σύλλογο.

Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου μίλησαν ο Πρόεδρος, Θέμης Ζούζουλας και ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μπιλιώνης οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμο Τρίπολης για τη σημαντική στήριξη αυτής της γιορτής.

Στις λεπτομέρειες που αφορούν το διήμερο, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί ως τις 12 το βράδυ και θα υπάρχουν οι μεγάλες εκπτώσεις, ενώ θα δοθούν και δώρα στους καταναλωτές.

Σχετικές δημοσιεύσεις