Το τρένο σφύριξε ξανά στη Μεγαλόπολη!

16 Απριλίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

ΤΡΕΝΟ2Όμορφες εικόνες στο Σταθμό της πόλης που θύμιζαν άλλη εποχή…

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου 2013, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παν. Μπούρας, υποδέχθηκε τους επισκέπτες στο Σταθμό της πόλης μαζί με τοπικούς φορείς και πολλούς κατοίκους της περιοχής.
Ναι, είναι γεγονός! Μετά από 25 χρόνια το τρένο μπήκε σφυρίζοντας στη πόλη, ξυπνώντας μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Το περιηγητικό τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετέφερε Βρετανούς τουρίστες, που έχουν έρθει στην Ελλάδα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, για το γύρο της Πελοποννήσου και είχαν ναυλώσει την αμαξοστοιχία. Ήταν όλοι φίλοι και λάτρεις του Σιδηροδρόμου και αφού έκαναν μια στάση στη πόλη μας και γεύτηκαν τη τοπική κουζίνα και φιλοξενία συνέχισαν το ταξίδι τους με προορισμό την Κυπαρισσία.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι τουρίστες έμειναν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή και τη φιλοξενία του Δήμου. Μοιράστηκαν σε αυτούς λουλούδια, φυλλάδια με σχετικό ενημερωτικό υλικό αλλά και DVD με θέματα που σχετίζονται με την ιστορία της περιοχής και τους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς.
Ευελπιστούμε να δούμε ξανά το τρένο να μπαίνει στη πόλη μας.

Εκ του Δήμου

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΤΡΕΝΟ3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *