«Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους δημότες της Τρίπολης»

6 Μαΐου 2014  /   Χωρίς Σχόλια

ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝΟ Δήμος Τρίπολης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους δημότες της Τρίπολης» την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα12.00 μ.μ, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας την οποία θα ανοίξει με ομιλία του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, θα γίνει αναλυτική αναφορά στο Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) που εκπόνησε ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. ΠΕΤΑ και τα οφέλη που θα έχουν από την εφαρμογή του οι δημότες της Τρίπολης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

12.00 μ.μ. – 12.40 μ.μ.
Χαιρετισμός – Εισήγηση του Δημάρχου Τρίπολης με θέμα: Το Σύμφωνο των Δημάρχων και η σημασία του για το Δήμο Τρίπολης
Εισηγητής: Γιάννης Σμυρνιώτης, Δήμαρχος Τρίπολης

12.40 μ.μ. – 13.10
Το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) του Δήμου Τριπόλεως, τι προβλέπει και ποια τα αποτελέσματα / Η ευρωπαϊκή και η ελληνική εμπειρία από το Σύμφωνο των Δημάρχων
Εισηγητής: Σταύρος Μαυρουδέας, Οικονομολόγος-Περιβαντολόγος υποψήφιος διδάκτωρ Πολυτεχνείου Βραδεμβούργου, επιστημονικός συνεργάτης ΠΕΤΑ Α.Ε.

13.10 – 13.40
Οι μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του Δήμου Τρίπολης για την Βιώσιμη Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης (Σ.Δ.Α.Ε.)
Εισηγητής: Κώστας Κατσαφάνας, Αντιδήμαρχος Τρίπολης

13.40 – 14.10
Η χρηματοδότηση των Δράσεων του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.)/ Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) και άλλες μορφές χρηματοδότησης
Εισηγητής: Στάθης Ραγκούσης, Διευθύνων Σύμβουλος ΠΕΤΑ Α.Ε.

14.10 – 15.00
Συζήτηση με το κοινό – Ερωτήσεις και απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *