Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου πάμε Ρίζες…

Τι κοινό μπορεί να έχουν μια παράσταση του γνωστού κωμικού Βύρωνος Θεοδωρόπουλου, ένα cocktail tree party και ομιλίες σχετικά με το bullying και την ανάπτυξη του λόγου;


Μα φυσικά, πως τόπος διεξαγωγής τους θα είναι οι Ρίζες Τεγέας.


Για μια ακόμη φορά ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος “Οι Ρίζες μας”, πραγματοποιεί ένα διήμερο αφιερωμένο αυτήν τη φορά στον «Λόγο και το αστείο», από τις 4-5 Αυγούστου.


Το βράδυ της Παρασκευής, στις 21:30, στο Θέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ριζών, ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί πως ο κωμικός Βύρων Θεοδωρόπουλος μπορεί να ταξιδέψει από τη Βοσνία έως το Ιράκ, χωρίς διαβατήριο…


Η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ, ενώ για προπώληση εισιτηρίων, στην τιμή των 3 ευρώ, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: 6955316277.


Μετά από την απολαυστική Stand-up Comedy παράσταση, θα ακολουθήσει ένα μοναδικό Cocktail Tree Party, στο άλσος του Δημοτικού Σχολείου Ριζών στις 23:00.


Το Σάββατο 5 Αυγούστου, στο Δημοτικό Σχολείο Ριζών, στις 20:00 με οδηγό την διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών «Παρέμβασις» ελάτε να εμβαθύνουμε μαζί πάνω στις θεματικές «Η ανάπτυξη του λόγου» και «Από τα πειράγματα στον εκφοβισμό (bullying)». Ο λογοθεραπευτής Ανδρέας Γκόρος και η ψυχολόγος Χαρά Σιούντρη μοιράζουν πολύτιμα εφόδια σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και στον οποιοδήποτε θέλει να κατανοήσει καλύτερα τη ψυχοσύνθεση των παιδιών.


Ο Αύγουστος, λοιπόν ξεκινά και οι Ρίζες αποτελούν τον κατάλληλο προορισμό.

Σχετικές δημοσιεύσεις