Την Τρίπολη επισκέπτεται σήμερα ο νέος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα, Πέμπτη (22-10-2020) επισκέπτεται την Τρίπολη ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Ο κ. Τζανακόπουλος στις 12:00 θα έχει συνάντηση, στο νέο Δημαρχείο, με τον δήμαρχο Τρίπολης, Κωνσταντίνο Τζιούμη, ενώ στις 12:45, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο νέο Δημαρχείο Τρίπολης (1ος όροφος), θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, στις 14:00 θα επισκεφθεί τη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ., προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα.
Το απόγευμα, στις 17:15, ο κ. Τζανακόπουλος θα εισκεφθεί τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Αρκαδίας, όπου και θα έχει συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας.
Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία λόγω κορωνοϊού θα γίνει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, για να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα και αποστάσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις