Την Τρίπολη επισκέπτεται αύριο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς

Συνάντηση με τα κομματικά μέλη, τους πολιτικούς του φίλους και τους πολίτες της Τρίπολης θα έχει αύριο το μεσημέρι (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου) ο πρώην υπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς, στις 12:00, στο «Μεγάλο Καφενείο», στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.


Ο Νίκος Παππάς είναι από τους πλέον κατασυκοφαντημένους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στοχοποιήθηκε από το σύστημα των μέσων μαζικής ενημέρωσης για το «καψόνι» που επεχείρησε να κάνει στους καναλάρχες, δηλαδή να τους υποχρεώσει να πληρώνουν αντίτιμο στο ελληνικό δημόσιο για τη χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, τα οποία και υπαγόρευσαν την καταδίκη του στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, με ψήφους 13 – 0, όταν ο Εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή του ζήτησε να κηρυχθεί αθώος!


Ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε βίντεο, που αποτελεί το μήνυμα και το κάλεσμά του προς τους πολίτες για τις κάλπες της Κυριακής.


«Είμαι ο Νίκος Παππάς και είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στις 10 Σεπτέμβρη σας καλώ όλους, άνδρες και γυναίκες, να χτίσουμε το κοινό μας σπίτι. Να χτίσουμε τη μεγάλη αριστερή, προοδευτική, δημοκρατική παράταξη. Να χτίσουμε την παράταξη για τη Νίκη. Δεν χρειάζεται να είσαι ήδη μέλος, έρχεσαι, γράφεσαι και ψηφίζεις», αναφέρει στο μήνυμά του.

Τον καλωσορίζουμε.

«Π.Μ.»

Σχετικές δημοσιεύσεις