Τέλος ο Καλογιαννίδης από τον Ερμή Μελιγούς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερμή Μελιγούς αποτελεί ο Κώστας Καλογιαννίδης έπειτα από 3 χρόνια συνεργασίας.

Με τον Κώστα Καλογιαννίδη στον πάγκο, ο Ερμής κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας τη σεζόν 2018-19 ενώ αγωνίστηκε 2 χρονιές στη Γ’ Εθνική.

Αναμφίβολα, μια επιτυχημένη συνεργασία έφτασε στο τέλος της με τις 2 πλευρές εύχονται τα καλύτερα η μια στην άλλη για το μέλλον.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Ερμή Μελιγούς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Κωνσταντίνο Καλογιαννίδη.

Φίλε Κώστα, 3 χρόνια μαζί καταφέραμε Πολλά.

Ο Ερμής με εσένα “μεγάλωσε”.

Κατακτησαμε το πρωτάθλημα Αρκαδίας, συμμετείχαμε 2 χρόνια στην Γ’Εθνική κατηγορία, κατακτήσαμε το κύπελλο Αρκαδίας, συμμετείχαμε, γράφοντας χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας, στο Κύπελλο Ελλάδος, αποκτήσαμε μεγάλη αναγνώριση και σεβασμό πέραν από τα σύνορα του νομού μας.

Η λεξη “ευχαριστώ” δεν μπορεί να καλύψει την προσφορά σου στην ομάδα μας. Γι αυτό το λόγο δεν πρόκειται ποτέ να πούμε αντίο καθώς η πόρτα και η αγκαλιά του Ερμή θα παραμένουν πάντα ανοιχτές για εσένα.

Φίλε Κώστα, σου ευχόμαστε ολόψυχα, προσωπική και οικογενειακή υγεία, κάθε καλό και καλή επιτυχία στην προπονητική σου πορεία.

Εις το επανιδείν…

Η δήλωση του Κώστα Καλογιαννίδη:

Σας ευχαριστώ για όσα περάσαμε παρέα… Να είστε όλοι καλά και εύχομαι από καρδιάς να μην υπάρχει ταβάνι στην πορεία του Ερμή!!! Θα είστε πάντα στο μυαλό μου και την καρδιά μου…

Σχετικές δημοσιεύσεις