Πρώτος Πανελλαδικά ο Αρκάς Γιώργος Παπαγιαννόπουλος!

16 Μαΐου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Ο αθλητής του Combat Team Tripolis, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, κατάκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 15-17 ετών στο παγκράτιο!


Με τη διάκρισή του αυτή, ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, εξασφάλισε μοριοδότηση 10% για όλες τις σχολές και 20% για τη Γυμναστική Ακαδημία.


Τον αθλητή του Combat Team Tripolis, Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, για την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου, αλλά και τον Αθλητή του Γ.Σ Αρκαδίας, Νίκο Λυμπερόπουλο, για την 1η θέση στο αγώνισμα της Δισκοβολίας Κ18, συνεχάρη ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και παιδείας, κ. Δημήτρης Μακαρούνης μέσω ανακοίνωσης:


«Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει τον αθλητή της Combat Team Tripolis, Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, για την κατάκτηση της 1ης θέσης και του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκρατίου. Συγχαίρει επίσης τον προπονητή του, Βασίλη Δελή, για την ουσιαστική συνεισφορά του σ’ αυτή τη σημαντική διάκριση.


Παράλληλα ο κ. Αντιδήμαρχος συγχαίρει και τον αθλητή του ΓΣ Αρκαδίας, Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», με επίδοση στα 54,28μ. στη Δισκοβολία Ανδρών Κ18, εξασφάλισε το όριο πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18.».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *