Τελευταίες αγορές για το μωράκι σας

Όλοι οι γονείς περιμένοντας να έρθει το μωράκι τους στο κόσμο κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες για το βρεφικό δωμάτιο, για τις βολτούλες του, τον ύπνο του, το τάισμα του και γενικότερα όλες τις δραστηριότητες που θα κάνει το μικράκι τα πρώτα του χρόνια.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε μερικές τελευταίες αγορές που μπορεί να κάνει ένας γονιός για το μωράκι του οι οποίες θα τον διευκολύνουν στο ταξίδι αυτό αλλά και θα τον βοηθήσουν να του παρέχει περισσότερη άνεση και ασφάλεια.

Για τις βόλτες του

  • Μάρσιπος μωρού

Ο μάρσιπος μωρού είναι ένα ευκολοφόρετο και βολικό αξεσουάρ το οποίο επιτρέπει στο γονέα να μεταφέρει εύκολα το μωρό του οπουδήποτε και αν βρεθεί . Φοριέται γρήγορα, είναι μαλακό και δίνει τη δυνατότητα στο γονιό να νανουρίσει το αγγελάκι του μέσα στην αγκαλιά του. Ο μάρσιπος ως κύριο στόχο έχει να δώσει την ευκαιρία στο γονέα να έχει ελευθερία κίνησης όταν έχει το μικρό του δίπλα του και φυσικά να συμβάλλει στο δέσιμο των δύο αυτών μελών της οικογένειας.

  • Backpack

Ένα backpack πλάτης θα λύσει πραγματικά τα χέρια του γονέα στις βόλτες με το μωράκι μιας και κουβαλιέται πολύ εύκολα ενώ  είναι και αρκετά ευρύχωρο ώστε να αποθηκευτούν μέσα όλα τα απαραίτητα για μια βόλτα όπως για παράδειγμα μερικά μωρομάντηλα, ένα μπιμπερό, μια πιπίλα κτλ.

  • Αλλαξιέρα μεταφοράς

Η αλλαξιέρα μεταφοράς ως κύριο στόχο της έχει να δώσει την ευκαιρία στους γονείς όπου και αν βρίσκονται να μπορούν απλά και με λίγες κινήσεις να αλλάξουν στο μωράκι τους πάνα. Είναι μικρή ώστε να χωράει σε ένα backpack, ξεδιπλώνει με μεγάλη ευκολία και φυσικά παρέχει και ένα μικρό χώρο ώστε ο γονέας να έχει μέσα μια extra πάνα για το μικρό του.

Για τον ύπνο του

  • Πάντες κούνιας

Οι πάντες κούνιας είναι ένα αξεσουάρ που τοποθετείται γύρω από το κρεβατάκι του μωρού ώστε να το προστατεύσουν από χτυπήματα. Το μωρό καθώς μεγαλώνει προσπαθεί να περπατήσει και να ισορροπήσει μέχρι μέσα και στη κούνια του κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει στο να πέσει για αυτό λοιπόν είναι σημαντικό ένας γονιός να έχει προσθέσει γύρω της μια πάντα η οποία θα αποτρέψει τυχών τραυματισμούς.

Για τα μπανάκια του

  • Σαμπουάν για βρέφη

Μια αγορά που κανένας γονιός δεν πρέπει να παραλείψει είναι το σαμπουάν για βρέφη. Τα σαμπουάν αυτά είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν την απαραίτητη ενυδάτωση στα μαλλάκια και το δερματάκι του.

  • Οδοντόβουρτσα για μωρά

Στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμες οδοντόβουρτσες για μωρά σε αμέτρητα χρωματάκια τα οποία θα κάνουν το βούρτσισμα το δοντιών την πιο παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική δραστηριότητα. Ένα παιδάκι πρέπει από μικρή ηλικία να μάθει να πλένει τα δόντια του μιας και είναι μια απαραίτητη συνήθεια της καθημερινότητας που πρέπει να υιοθετήσει ο καθένας.

Σχετικές δημοσιεύσεις