Σύσκεψη Εργασίας του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις 17/2/2013 για την Αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο

21 Ιανουαρίου 2013  /   Χωρίς Σχόλια

Σε συνέχεια της συγκρότησης του Τμήματος Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ στην Αθήνα και με βάση την κατάληξη για διενέργεια 13 περιφερειακών συσκέψεων του Τμήματος Αυτοδιοίκησης (συσκέψεις σε κάθε περιφέρεια) στις αρχές του 2013, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. διοργανώνει την αντίστοιχη σύσκεψη στην Πελοπόννησο.
Λόγω κεντρικών υποχρεώσεων η σύσκεψη εργασίας του Τμήματος Αυτοδιοίκησης, μετατίθεται στις 17/2/2013, ημέρα κυριακή. Θα γίνει στην Τρίπολη ώρα 10.00 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Σκοπός της σύσκεψης είναι αφενός ο συντονισμός των αυτοδιοικητικών μας δυνάμεων με στόχο την μεγιστοποίηση της παρέμβασής μας στις τοπικές κοινωνίες, στα τοπικά θέματα και για την αντιμετώπιση των κρίσιμων πολιτικών προβλημάτων στην αυτοδιοίκηση και αφετέρου, η εκλογή συντονιστικών οργάνων στην Περιφέρεια για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η σύσκεψη αφορά την τοπική και περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και καλούνται να συμμετάσχουν σ’ αυτήν τα μέλη, οι φίλοι και οι συνεργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ:
• Οι εκλεγμένοι στην Αυτοδιοίκηση, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.λπ.
• Οι υποψήφιοι στα όργανα της Αυτοδιοίκησης και όσοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε αυτήν.
• Οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση.
• Οι υπεύθυνοι αυτοδιοίκησης των ΝΕ.
Παρακαλούνται οι Τοπικές-Συντονιστικές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ όλων των Δήμων της Περιφέρειας να ειδοποιήσουν τους συντρόφους που δραστηριοποιούνται στην Αυτοδιοίκηση στους ΟΤΑ της περιοχής τους, για την σύσκεψη. Συμβάλει στην επιτυχία της κεντρικής σύσκεψης η δημιουργία προσυσκέψεων ανά νομό.
Σύντομα θα αποσταλεί ντοσιέ του Τμήματος Αυτοδιοίκησης για τις εργασίες της σύσκεψης.
Η Γραμματεία του Τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Πίνακας αποδεκτών
• Οι αναφερόμενοι στην πρόσκληση
• Κεντρικό Τμήμα Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ – Υπόψιν Σ. Τζόκα – Κ. Πουλάκη
• Βουλευτές Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ζαχαριάς Κ. – Κοδέλας Δ. – Πετράκος Θ.

Κοινοποίηση
• ΕΚΚΕ Αυτοδιοίκησης – Υπεύθυνη Σακοράφα Σοφία

• Για περισσότερες πληροφορίες στον Νίκο Πατσαρίνο (Περιφερειακός Σύμβουλος της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου»), τηλ. 6977074318, email: patsarinos.perif@gmail.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *