Σημαντικά έργα για ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή

7 Δεκεμβρίου 2020  /   Χωρίς Σχόλια

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα η Επιτροπή, μεταξύ άλλων, συζήτησε την κατάρτιση του Σχεδίου Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου δράσης της Περιφέρειας για το 2021.
Ακόμα, στη συνεδρίαση ενέκρινε τον ανάδοχο για το προϋπολογισμού 900.000 ευρώ έργο συντήρησης τμημάτων της εθνικής οδού 10 (Ισθμός – Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, β΄ φάση) εντός των ορίων της Π.Ε. Αργολίδας.
Ενέκρινε, επίσης, το πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού ως προς την ανάδειξη αναδόχου για το έργο καθαρισμού των ποταμών Παμίσου και Άρι, στην Π.Ε. Μεσσηνίας, με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ. Εγκρίθηκε ακόμα και το 2ο πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμό αναφορικά με τον ανάδοχο του έργου βελτίωσης και συντήρησης της 82ης εθνικής οδού, στο τμήμα Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Ριζόμυλος – Πύλος, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ.
Εξ άλλου, η Επιτροπή συμφώνησε στη δημοπράτηση του με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ έργου συντήρησης και σήμανσης της 1ης επαρχιακής οδού Μεσσηνίας, στο τμήμα από τον κόμβο της Ναυαρίνου με την Λακωνικής μέχρι την γέφυρα της Κοσκάραγας.
Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, συναίνεσε στη δημοπράτηση του προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργου συντήρησης της ε.ο. 66 Νεμέα – Ψάρι- Σκοτεινή, στο τμήμα της εντός των ορίων της Π.Ε. Κορινθίας.
Ενέκρινε επίσης την 4η τροποποίηση κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου στο ΠΔΕ έργου συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Π.Ε. Κορινθίας.
Ενέκρινε, επίσης, η Επιτροπή την τροποποίηση του προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020.
Τέλος, εκτός ημερήσιας διάταξης, η Επιτροπή ενέκρινε τα πρακτικά των διαγωνισμών, αφ’ ενός για το δίκτυο ύδρευσης στο Βαλτεσινίκο, έργο προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και αφ’ ετέρου τον προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ για τη συντήρηση τμημάτων της 19ης επαρχιακής οδού Αργολίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *