Παναρκαδικός: Πρώτο συμβούλιο της νέας διοίκησης

Στη δουλειά με το… καλημέρα το έριξαν στον Παναρκαδικό αφού ελάχιστες μέρες μετά την εκλογή της νέας διοίκησης έλαβε χώρα και το πρώτο συμβούλιο της αρκαδικής ομάδας ενόψει της σεζόν 2022-23.

Η ερχόμενη σεζόν θα βρει τους πράσινους στην Α’ Αρκαδίας κι όχι στην Γ’ Εθνική όπως τα τελευταία δέκα σχεδόν χρόνια και πρώτος στόχος της ομάδας φυσικά είναι αυτό να αλλάξει. Άμεσα!

Για να συμβεί αυτό πρέπει να χτιστεί μια ομάδα που θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας πράγμα που απαιτεί το χτίσιμο μιας καλής ομάδας.

Εκεί στοχεύουν και οι ιθύνοντες της διοίκησης της ομάδας, που στην πρώτη τους συνέλευση ως βασικό θέμα συζητήθηκε αυτό του προπονητή στα χέρια του οποίου θα δοθούν τα κλειδιά της ομάδας.

Ηδη κάποια ονόματα έχουν ακουστεί, είναι όμως ακόμα νωρίς να αναφερθούν ωστόσο αυτό είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα για τον ιστορικό αρκαδικό σύλλογο και πρώτο που κλείσει.

Καθοριστικές αναμένεται να είναι οι προσεχείς ημέρες πάντως αφού η διοίκηση θέλει να τελειώνει με το ζήτημα του αρχιτέκτονα της ερχόμενης σεζόν το συντομότερο αφού μόλις υπάρξει προπονητής θα μπει το νερό στ’ αυλάκι για να επιστρέψει ο Παναρκαδικός εκεί που ανήκει!

Σχετικές δημοσιεύσεις