Κατέθεσε ένσταση ο Πανηλειακός κατά του Πανθουριακού

Όπως αναμενόταν ο Πανηλειακός κατέθεσε ένσταση κατά του Πανθουριακού, περί αντικανονικής διεξαγωγής του κυριακάτικου (29/05) αγώνα, βασιζόμενος στο άρθρο 23 του ΚΑΠ.


Η ομάδα της Ηλείας ισχυρίζεται πως το έγγραφο που προσκόμισε καθυστερημένα η διοίκηση του Πανθουριακού δεν είναι έγκυρο και ζητεί να πάρει το ματς στα χαρτιά (3-0) και παράλληλα να τιμωρηθεί η ομάδα της Θουρίας.


Ο Πανηλειακός, ισχυρίζεται πως το έγγραφο που προσκομίστηκε αφορά τον αγώνα για τα πλέι οφ της Α’ τοπικής Μεσσηνίας Πανθουριακός – Κυπαρισσία που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Μικρομάνης στις 16 Απριλίου! Και πως το συγκεκριμένο έγγραφο αλλοιώθηκε, με συνέπεια να ξεγελάσει τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπαγεωργόπουλο.


Ουσιαστικά ο Πανηλειακός μιλά για πλαστογραφία εγγράφου, κάτι που αν αποδειχθεί θα επιφέρει μεγαλύτερη τιμωρία στους πρωταθλητές Μεσσηνίας.


Στο πλευρό του Πανηλειακού είναι και ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση και μιλά για δικαίωση στα δικαστήρια των πρωταθλητών Ηλείας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι του 5ου ομίλου των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική, η ομάδα της Αρκαδίας, ο Πανθυρεατικός, έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμά της καθώς την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετώπιζε τον Α.Ο Τσιλιβί που δεν συμμετέχει στη διαδικασία.


Με το ενάμιση πόδι στη Γ’ Εθνική το Πάτραι, αφού για να μείνει εκτός ανόδου, θα πρέπει να χάσει με τέσσερα γκολ διαφορά από τον Παλληξουριακό ο οποίος θέλει δική του νίκη για να προβιβαστεί.


Η ομάδα που κινδυνεύει να μείνει εκτός ανόδου είναι ο Πανηλειακός (έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική), καθώς βρίσκεται στην πιο μειονεκτική θέση μετά την ήττα του από τον Πανθουριακό με 2-1 και τη νίκη του Παλληξουριακού επί του Πανθυρεατικού με 3-1.

Η βαθμολογία:
1) Πάτραι 11
2) Πανθουριακός 11
3) Πανηλειακός 11
4) Παλληξουριακός 8
5) Πανγυθεατικός 6
6) Πανθυρεατικός 1
7) Α.Ο. Τσιλιβή 0 (δεν συμμετέχει στη διαδικασία)

Οι 3 πρώτες ομάδες προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική


Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:
7η Αγωνιστική (05/06)

Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Π.Σ. Πάτραι

Γ.Σ. Πανγυθεατικός – Α.Σ. Πανθουριακός

Α.Ο. Πανθυρεατικός – Α.Ο. Τσιλιβί (3-0 α.α.)

Ρεπό: Α.Ο. Πανηλειακός

Σχετικές δημοσιεύσεις