Προγράμματα Εκπαίδευσης Πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες από τον Ε.Ε.Σ.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζει την διεξαγωγή προγραμμάτων εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών για πολίτες.


Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων στους υπαλλήλους τη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, διοργανώνονται τα επόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα με στόχο την εκπαίδευση, όσο το δυνατόν, μεγαλύτερου αριθμού πολιτών στις πρώτες βοήθειες και τη βασική υποστήριξη ζωής.


Τα προγράμματα εκπαίδευσης του Ε.Ε.Σ. παρέχουν 5ετή πιστοποίηση, ενώ εφαρμόζεται Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, πιστοποιημένο από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s Register LRQA.
Το επόμενο διαθέσιμο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί:


Πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες» (διάρκεια 12 ώρες)

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου (16:00 – 22:00) – Κυριακή 13 Φεβρουαρίου (9:00-15:00)


Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στο γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης που βρίσκονται επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως 43 (παλαιό Δημαρχείο), ενώ επισημαίνεται ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής ασφαλείας για την πρόληψη εξάπλωσης της πανδημίας CoViD-19.

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στο samarites.tripoli@redcross.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.samarites.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις