Παναρκαδικός: Πλησιάζει η συνέλευση που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας

18 Μαΐου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Η φετινή σεζόν ήταν καταστροφική για τον Παναρκαδικό αφού ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα έπειτα από συνεχόμενες παρουσίες στη Γ’ Εθνική, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας.

Η Γενική συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου (ώρα 6.30 μ.μ.) 2022 στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης (αίθουσα Α Ορόφου) και σ’ αυτήν θα γίνει ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης και η ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Σωματείου.

Προφανώς, αρκετοί φίλοι της ομάδας θα έχουν απορίες σχετικά με τη διαχείριση της φετινής σεζόν που οδήγησε στον υποβιβασμό του Παναρκαδικού από τη Γ’ Εθνική, ενώ όπως είναι λογικό και η Διοίκηση θα έχει να πει ορισμένα πράγματα που αφορούν τους γύρω από την ομάδα ανθρώπους.

Φυσικά, κάτι ακόμα που απασχολεί είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με τα αγωνιστικά της ομάδας όσον αφορά το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας που του χρόνου αναμένεται να είναι συναρπαστικό με ομάδες όπως ο Παναρκαδικός, ο Ερμής Μελιγούς, η ΑΕΚ Τρίπολης, η Δόξα Μεγαλόπολης και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *