Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναρκαδικός

Με καθημερινή σκληρή δουλειά συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 ο Παναρκαδικός.

Στην Αγίου Κωνσταντίνου ο Σπύρος Λαγός και οι ποδοσφαιριστές του εδώ και μερικές μέρες έχουν ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου Παναρκαδικού που θα αγωνιστεί στην Α’ Αρκαδίας μετά τον υποβιβασμό του από τη Γ’ Εθνική.

Φυσικά, το βάρος σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις πέφτει στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος καθώς ο Παναρκαδικός είναι αναγκασμένος να έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή του άμεσα στη Γ’ Εθνική.

Το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν έχει κλείσει καθώς πέρα από τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές υπάρχει στόχευση από την πράσινη διοίκηση να ενισχυθεί η ομάδα σε βασικές θέσεις όπως αυτές του σέντερ φορ και του τερματοφύλακα με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Παναρκαδικός θα δώσει και 4 φιλικές αναμετρήσεις με τη πρώτη να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 20 Αυγούστου στο γήπεδο του, με την ομάδα του Πανθυρεατικού.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον Ορχομενό Λεβιδίου (24/08) στο Λεβίδι, τον Εθνικό Μελιγαλά στις 27/08 στην Τρίπολη και πάλι τον Πανθυρεατικό στο Άστρος αυτή τη φορά (28/08).

Σχετικές δημοσιεύσεις