Παναρκαδικός: Διπλή προσθήκη και συνεδρίαση του Δ.Σ

Το βράδυ της Τετάρτης (02/02), πραγματοποιήθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Παναρκαδικού.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος, Ηλίας Καναβέτας, ο Αντιπρόεδρος, Στέλιος Λουμπαρδιάς, ο Γενικός Γραμματέας, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, ο ταμίας, Μάκης Μπουρτσουκλής, το μέλος Αικατερίνη Σιάμπου και ο γιατρός, Χαράλαμπος Μιαχαλόπουλος.


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Παναρκαδικού ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, παρουσίασε τα έσοδα του συλλόγου από χορηγίες και επιδοτήσεις ενώ το ίδιο έπραξε για τα ως τώρα έξοδα αλλά και για εκείνα που θα προκύψουν τους επόμενους μήνες.


Ακόμα, πραγματοποιήθηκε αγωνιστικός απολογισμός από τον μάνατζερ, Κώστα Λάγαρη, τον Γενικό Αρχηγό, Γιώργο Σωτηρόπουλο και τον προπονητή, Σάββα Καρυπίδη, με το Δ.Σ. να δηλώνει τη στήριξή του στον τεχνικό και στους ποδοσφαιριστές, ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να πετύχουν τον βασικό στόχο της παραμονής, με το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη Σκάλας να είναι ιδιαίτερης σημασίας.


Επιπλέον, στο έμψυχο δυναμικό των πράσινων, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, προστέθηκαν δυο ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Μανώλη Δωρή και τον Βασίλη Κουτάντο. Ο πρώτος είναι αμυντικός, 23 ετών και στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στο Κερατσίνι, ενώ ο δεύτερος είναι αριστερός μπακ, 18 ετών και αγωνιζόταν στο Ρούβα και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ηρακλείου.

Σχετικές δημοσιεύσεις