Ομιλία με θέμα το 1821 στο Κορακοβούνι

4 Αυγούστου 2022  /   Χωρίς Σχόλια

Μια ιδιαίτερη ομιλία έδωσε η Ιστορικός, Μαρία Ευθυμίου, την Τετάρτη (27/07) στην πλατεία του Κορακοβουνίου. Το θέμα της ήταν το 1821 και η ελληνική επανάσταση και την παρακολούθησε αρκετός κόσμος από το Κορακοβούνι και τις γύρω περιοχές.


Η ομιλία της ιστορικού ξεκίνησε με αναφορά στην ιστορικότητα αλλά και τη σημαντικότητα της περιοχής του Πραστού, του Κορακοβουνίου και ολόκληρης της περιοχής της Κυνουρίας κατά τα χρόνια της επανάστασης.


Μάλιστα, έγιναν αναφορές σε… ιστορίες λιγότερο γνωστές όσον αφορά την περιοχή κατά τη διάρκεια της επανάστασης οι οποίες μάγεψαν το κοινό που παρακολούθησε την ομιλία και χάρισε στην στην κα Ευθυμίου ένα θερμό χειροκρότημα στο τέλος της εκδήλωσης.


Ανάμεσα σ’ εκείνους που παρακολούθησαν την ομιλία ήταν ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορακοβουνίου, Στέλιος Ρουμπής και η εκπρόσωπος του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου, Ιωάννα Τετώρου.


Ο Γιώργος Καμπύλης με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την ιστορικό για την ομιλία της ενώ δεν παρέλειψε να την ευχαριστήσει για τη συμμετοχή της στην επετειακή έκδοση που προετοιμάζει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας για την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Β’ Εθνοσυνέλευση και να την καλέσει στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *