«Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία» – Εκπαιδευτική διημερίδα στην Τρίπολη

Η Εταιρεία Μοριακής Ιατρικής και Εξατομικευμένης Διάγνωσης και Θεραπείας για έκτη συνεχή χρονιά διοργανώνει στην Τρίπολη την Εκπαιδευτική Διημερίδα «Οι Νέες Προοπτικές στην Ογκολογία», η οποία θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 24 Φεβρουαρίου 2024, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, Τρίπολης.


Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία, «το σημαντικό αυτό επιστημονικό γεγονός αναδεικνύει την πόλη μας ως κέντρο των εξελίξεων που συντελούνται στο πεδίο της Ογκολογίας το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου 2024.


Η επιτυχία της εκδήλωσης των περασμένων ετών, όπως αυτή αποτυπώθηκε από τη συμμετοχή των επιστημόνων που εμπλέκονται στη φροντίδα των ογκολογικών ασθενών αλλά και τα εποικοδομητικά σχόλια των κοινωνικών φορέων, μας επωμίζει με μεγαλύτερη ευθύνη για τη φετινή προσπάθεια.


Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη Διημερίδα μας όπου θα ανταλλάξουμε επιστημονικές απόψεις για τις Νέες προοπτικές στην Ογκολογία με διακεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι θα αναδείξουν τις καινοτομίες στη διάγνωση και θεραπεία της κακοήθους νόσου.»