Οι μαθητές βγήκαν στους δρόμους!

4 Μαρτίου 2015  /   Χωρίς Σχόλια

ΣΧΟΛΕΙΑΜε μεγάλη συμμετοχή των μαθητών πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 3 Μαρτίου 2015, πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Τρίπολης για τους όγκους των απορριμμάτων που παραμένουν εδώ και τρεις μήνες στους δρόμους της Τρίπολης, αλλά και σ’ ολόκληρο το Δήμο.

Παιδιά των Γυμνασίων και Λυκείων της Τρίπολης έφυγαν από τα σχολεία τους προκειμένου να συγκεντρωθούν στην πλατεία Πετρινού στις 12:45 και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν πορεία προς το δημαρχείο της Τρίπολης.
Οι μαθητές εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, καθώς η πόλη στην οποία ζουν και αγαπούν έχει, πλέον, μετατραπεί σε χωματερή. Ανέφεραν ότι τα κρούσματα των ιώσεων ολοένα κι αυξάνονται, η ατμόσφαιρα γίνεται συνεχώς πιο αποπνικτική, και καθημερινά αρκετοί συμμαθητές τους απουσιάζουν από τα μαθήματα όντας άρρωστοι με διάφορες ιώσεις.
Η πορεία ήταν ειρηνική με την παρουσία και της Αστυνομίας για να μην υπάρξουν έκτροπα. Στο Δημαρχείο μία επιτροπή των μαθητών συναντήθηκε με το δήμαρχο Τρίπολης.

Ο κ. Παυλής τους ενημέρωσε για το ιστορικό του προβλήματος, από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του, μέχρι και σήμερα, αλλά και για τις τελευταίες δρομολογημένες εξελίξεις για την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Τελειώνοντας τη συνάντησή τους με το Δήμαρχο οι μαθητές δήλωσαν «πως τα σκουπίδια σε δεκαπέντε ήμερες θα έχουν φύγει από τους κάδους και μετά έχουν βρεθεί λύσεις για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *