Την Παρασκευή (6/3) μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη για τ’ απορρίμματα

4 Μαρτίου 2015  /   Χωρίς Σχόλια

ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ1. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τη συγκέντρωση φορέων και πολιτών για το πρόβλημα των απορριμμάτων

2. Συμμετέχουν και τα μέλη του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης

3. Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου καλεί τους γονείς να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο φορέων και κατοίκων

Ι. Μπουντρούκας: «Ο καθένας ν’ αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να βρούμε λύση».

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει την αγωνιστική συγκέντρωση φορέων και πολιτών την Παρασκευή 6/3 στην Τρίπολη και προτρέπει τα μέλη του – επιχειρήσεις του Δήμου Τρίπολης να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.
Τα όρια αντοχής και ανοχής πολιτών και επιχειρήσεων έχουν εξαντληθεί και πρέπει άμεσα να βρεθεί κάποια λύση. Η προσωρινή αποκομιδή των σκουπιδιών που ανακοινώθηκε, δεν είναι λύση του προβλήματος και σύντομα θα βρεθούμε στην ίδια άθλια κατάσταση ή και χειρότερη λόγω και της αύξησης της θερμοκρασίας.
Άποψη του Επιμελητηρίου είναι ότι απαιτείται συνεννόηση και συνεργασία των αρμοδίων φορέων, οι οποίοι πρέπει επιτέλους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύση, να συνεισφέρουν και οι αντιπολιτεύσεις και να μπουν στην άκρη τυχόν επιδιώξεις και σκοπιμότητες, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Η προσπάθειά μας πριν λίγο καιρό να γίνει αυτό έπεσε, δυστυχώς, στο κενό, αλλά καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή να υπάρξει σύμπνοια και συμπαράταξη απέναντι στο πρόβλημα, άλλως να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν.
Υπάρχουν πολλές «φωνές» πολιτών και μελών του Επιμελητηρίου που προβληματίζονται αν πρέπει να καταβάλονται τα Δημοτικά τέλη στο Δήμο και ως Επιμελητήριο εξετάζουμε νομικά αυτούς τους προβληματισμούς τους.
Αυτό που προέχει, όμως, είναι η υγεία των πολιτών και η εύρεση της οριστικής, πιο συμφέρουσας και περιβαλλοντικά ενδεδειγμένης λύσης για τη διαχείριση των απορριμάτων. Εμείς θα είμαστε εδώ να προσφέρουμε οποιαδήποτε στήριξη χρειαστεί, οποιαδήποτε στιγμή μας ζητηθεί για το καλό της πόλης και όλων μας.
Όλοι μαζί λοιπόν την Παρασκευή να στηρίξουμε τον αγώνα φορέων και πολιτών.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

ΤΡΙΠΟΛΗ 4/3/2015

******

Η Απόφαση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης για συμμετοχή στη συγκέντρωση

Μετά από την συνεδρίαση της 3/3/2015 του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας ως προς την αποκομιδή των απορριμμάτων αποφασίζουμε:
α) να συμμετέχουμε με την παρουσία μας σαν Δ.Σ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 6/3.
β) καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν με την παρουσία τους στη συγκέντρωση.
Θεωρούμε ότι το πρόβλημα αφορά όλους μας, όχι μόνο τις επιχειρήσεις μας ,αλλά και τις οικογένειες και την υγεία όλων των πολιτών.

Το Δ.Σ.

******

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου με επιστολή τους προς γονείς και κηδεμόνες καλεί «την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00 μ.μ. στην πλατεία Πετρινού να συμμετέχουμε στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία των κατοίκων και φορέων της Τρίπολης για το σοβαρό θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων στην πόλη μας.
Είναι καθήκον όλων μας να φροντίζουμε για τη διασφάλιση της υγείας μας και κυρίως των παιδιών μας.
Είναι υποχρέωση μας και δικαίωμα μας να διεκδικούμε μια ανθρώπινη πόλη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *