Ο «Ορφέας» Τρίπολης στον εορτασμό των 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών πολέμων

28 Νοεμβρίου 2012  /   Χωρίς Σχόλια

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων που διοργανώνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης και τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων.

Οι εκδηλώσεις θα έχουν ως κύριο θέμα: «Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912 – 2012 – Η εξόρμηση του Ελληνισμού» και βασικός ομιλητής θα είναι ο αντιπρόεδρος του «Ορφέα» Τρίπολης, ο Επισμηναγός κ. Δημήτρης Φωτόπουλος.
Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων στην αεροπορική Βάση Δεκελείας (Τατόι), θα περιλαμβάνει:
Χαιρετισμό από τον Ταξίαρχο Διοικητή ΣΔΙΕΠ / Π.Α. κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο
Ιστορικό – πολιτικό και πολιτιστικό πλαίσιο εποχής Βαλκανικών Πολέμων από τον Επισμηναγό κ. Δημήτρη Φωτόπουλο
Επιχειρήσεις σε στεριά και θάλασσα από τον Υποπλοίαρχο κ. Μιχαήλ Αλεξανδρέσκο.
Προβολή ιστορικού ντοκιμαντέρ με τίτλο «ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕΘ’ ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ»
Επετειακό μουσικό πρόγραμμα από τη χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Βασίλη Τζαβάρα. (Στο πιάνο θα συνοδεύει η κα. Πόπη Ηλιάκη και στο σόλο που θα ακουστεί ο τενόρος κ. Ευστράτιος Φιλιππόπουλος)

Καλούμε όλους τους φίλους μας στην Τρίπολη και στην Αθήνα να παρακολουθήσουν τις παραπάνω εκδηλώσεις που αποτελούν σταθμό για το σωματείο μας.

www.orfeastripolis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *