Μετακίνηση χωρίς διόδια την παραμονή και ανήμερα των εκλογών

Για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων κατά τη διάρκεια των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ελήφθη η απόφαση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργου Καραγιάννη, αρμόδιου για τις υποδομές, να καταστήσει ελεύθερη την κυκλοφορία των πολιτών σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας.


Η ελεύθερη διέλευση θα ξεκινήσει στις 00:00 του Σαββάτου 20 Μαΐου 2023 και θα διαρκέσει μέχρι τις 08:00 της Δευτέρας 22 Μαΐου 2023.


Ειδικότερα, η ελεύθερη διέλευση για τα επιβατικά αυτοκίνητα και τα δίκυκλα (κατηγορίες 1 και 2) θα γίνεται από τους μπροστινούς και πλευρικούς σταθμούς διοδίων στους κύριους αυτοκινητόδρομους της χώρας:


Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας, Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη,
Γέφυρα Ρίο – Αντίρριο,
Ιόνια οδός
Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια,
Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες, Αυτοκινητόδρομος Ράχες – Κλειδί,
Εγνατία Οδός
Αττική Οδός

Ελεύθερη διέλευση για τους
δικαστικούς αντιπροσώπους
από σήμερα

Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους που μετακινούνται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, η είσπραξη διοδίων αναστέλλεται σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 έως τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, ώρα 24:00, προκειμένου να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους. Επισημαίνεται ότι εάν επιθυμείτούν να περάσουν χωρίς την είσπραξη διοδίων, θα πρέπει να προσκομίσουν την ταυτότητα δικαστή και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σχετικές δημοσιεύσεις