ΚΤΕΛ: Έκπτωση 50% για τους μαθητές των φροντιστηρίων της Τρίπολης

Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχε στο γραφείο του ο πρόεδρος της εταιρείας, Νίκος Κουτσόγιωργας, με τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Αρκαδίας, Δημή- τρη Βόσνο, συμφώνησαν για την επαναχορήγηση και την παροχή βοήθειας από την ΚΤΕΛ, της μειωμένης κατά 50% τιμής του εισιτηρίου σε μαθητές/τριες των χωριών της Αρκαδίας, προκειμένου για τη μετακίνησή τους σε φροντιστήρια της Τρίπολης.

Ο κ. Κουτσόγιωργας λίγο μετά τη συνάντηση δήλωσε τα εξής: «…Εμείς ως ΚΤΕΛ Αρκαδίας και συμμεριζόμενοι τις ανάγκες που βιώνουν οι οικογένειες των μαθητριών και των μαθητών στην Αρκαδία, αλλά και των αναγκών μάθησης των παιδιών στην πρόσθετη διδασκαλία, έχουμε τη χαρά να χορηγούμε ―για ακόμα μια σχολική χρονιά― τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου κατά 50% για τις μετακινήσεις τους, προς και από τα φροντιστήρια όπου φοιτούν, στην Τρίπολη. Ευχόμενοι όλοι εμείς προς τη νεολαία μας, να έχουν πάντα την πρόοδό τους κατά νου και να κατακτούν τους στόχους τους…».

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Αρκαδίας, Δ. Βόσνος, συμπλήρωσε τα εξής: «…Εκ μέρους όλων των Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Αρκαδίας, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο, το Δ.Σ. και τους Μετόχους της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για την αμέριστη στήριξη που παρέχουν στους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που τέτοιες προσπάθειες συμβάλλουν σημαντικά στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες και στα παιδιά τους για να μπορέσουν να παρακολουθούν τα απογευματινά μαθήματα των οργανωμένων φροντιστηρίων μας και να αποκτήσουν τα απαραίτητα επιπλέον εφόδια ισότιμα με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους…».

Σχετικές δημοσιεύσεις