Κλειστά τα σχολεία σε Τρίπολη, Γορτυνία και Άγιο Πέτρο

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη (26/01) τα σχολεία σε Τρίπολη, Γορτυνία και Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, ενώ στη Μεγαλόπολη τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τις 10:00 και μετά.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας:

«Κατόπιν της υπ’ αριθ. 16/2022 απόφασης Δημάρχου, κλειστό θα παραμείνει αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Πέτρου, λόγω του επικείμενου ισχυρού παγετού και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή μαθητών και εκπαιδευτικού στους σχολικούς χώρους και με δεδομένη την αναγκαιότητα του συνεχούς εξαερισμού των σχολικών αιθουσών. Εφιστούμε την προσοχή στις μετακινήσεις των κατοίκων των ορεινών Κοινοτήτων και αυτές συνίσταται να πραγματοποιούνται μόνο σε απόλυτη ανάγκη.»

Δήμος Γορτυνίας:

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας αποφασίζει: «Α. Την παράταση της προσωρινής διακοπής των μαθημάτων στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Γορτυνίας, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στους σχολικούς χώρους.
Β. Η διακοπή των μαθημάτων παρατείνεται έως και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022. Η εφαρμογή της παρούσας δεν προκαλεί δαπάνη σε βάρος του Δημοτικού προϋπολογισμού.»

Δήμος Τρίπολης:

«Με αφορμή την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο Δήμος Τρίπολης με εντολή του Δημάρχου κ. Κώστα Τζιούμη καθώς και τη σύμφωνη γνώμη των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ του Δήμου μας, για αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022.»

Δήμος Μεγαλόπολης:

«Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 λόγω χαμηλών θερμοκρασιών τις πρώτες πρωινές ώρες, όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι δομές που λειτουργούν με ευθύνη των Νομικών Προσώπων του Δήμου Μεγαλόπολης αντί για τις 08:15 θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί.»

Σχετικές δημοσιεύσεις