Κίνημα ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. και… πάμε!

7 Ιανουαρίου 2015  /   Χωρίς Σχόλια

ΚΙΔΗΣΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
Με σαφείς σημειολογικές αναφορές στην 3η του Σεπτέμβρη, ο Γιώργος Παπανδρέου προέβη στην ίδρυση του κόμματός του, παρουσία 2.500 περίπου φίλων και υποστηρικτών του στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.
Στις 3 του Σεπτέμβρη 1974 έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ ο πατέρας του ο Ανδρέας. Στις 3 του Γενάρη 2015 έφτιαξε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.) ο Γιώργος. Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη ο Ανδρέας Παπανδρέου. Διακήρυξη της 3ης Γενάρη ο Γιώργος Παπανδρέου.
Την ιδρυτική διακήρυξη συνυπέγραψαν οι περισσότεροι εξ όσων συνέρρευσαν εκεί, χωρίς καν να λογαριάζουν ότι τ’ όνομα τού Γεωργίου Παπανδρέου έχει συνδεθεί άρρηκτα με το καταδικασμένο στη συνείδηση των Ελλήνων Μνημόνιο και το καθεστώς εθνικής υποτέλειας, στο οποίο υπήγαγε την Πατρίδα μας, όσες οικονομικές και πολιτικές ευθύνες και αν φέρει για την πολιτική που άσκησε στα πεντέμισι (προηγούμενα) χρόνια της πρωθυπουργίας του ο Κώστας Καραμανλής.
Από την Αρκαδία, το γενικό πρόσταγμα στην ίδρυση, οργανωτική συγκρότηση και την κάθοδο στις προσεχείς εκλογές έχουν οι: Δημήτρης Ρέππας, Γιώργος Μπαρούτσας, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Κοτσιάνης, Βασίλης Μπρακουμάτσος κ.ά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *