Ανέκρουσε πρύμνα ο Ευάγγελος Βενιζέλος

7 Ιανουαρίου 2015  /   Χωρίς Σχόλια

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΤην πόλωση έδειξε καθαρά πως φοβάται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος περιόδευσε (Κυριακή – Δευτέρα) στην Πελοπόννησο, αρχής γενομένης από τη Σπάρτη, όπου υπενθύμισε πως το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου είναι αυτό στο οποίο ηγείται εκείνος και όχι το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών), το οποίο ίδρυσε πανηγυρικά την προηγούμενη ημέρα ο πρωτότοκος γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.
«Η δημιουργία ενός κόμματος, έστω κι αν αυτό το κάνει ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, είναι ανήθικη και παράλογη πολιτική πράξη; Το υπαγορεύει αυτό το συνταγματικό μας πλαίσιο, οι παραδεκτοί κανόνες πολιτικής ηθικής;». Ήταν η ερώτηση της εφημερίδας μας, προς τον κ. Βενιζέλο. Και η απάντηση: «Αυτό το θέμα το εξαντλήσαμε. Ήταν μια ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου…».
Φυσικά δεν θελήσαμε να θυμίσουμε στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι ουδέν δύναται να ανακοινώσει το Γραφείο Τύπου, χωρίς την έγκρισή του. Μάλιστα ο ίδιος περιορίστηκε να προσθέσει «ο κάθε πολίτης, το βρήκαμε τώρα…». Επανέλαβε, δηλαδή, τη δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, ότι «Ο κάθε πολίτης δύναται να προχωρήσει στη δημιουργία ενός κόμματος». Ο κ. Βενιζέλος έδειξε φανερά μετανοιωμένος για τη «γκάφα» του …Γραφείου Τύπου του, ενώ δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον εκνευρισμό του, στην υπενθύμιση στοιχείων της δικής του πολιτικής συμπεριφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *