Κοινή σύσκεψη του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ με τους δημάρχους της Αρκαδίας

21 Ιουλίου 2020  /   Χωρίς Σχόλια

Κοινή Σύσκεψη του προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε., Νίκου Κουτσόγιωργα (φωτ.) και του Δ.Σ. της Εταιρeίας, με τους δημάρχους όλης της Αρκαδίας, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 και 19:00, σε αίθουσα του κέντρου «ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ» (τέρμα οδού Παντελεήμονα), στην Τρίπολη, παρουσία και των εκπροσώπων του Τύπου.
Στη σύσκεψη θα παραστεί ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ενώ έχει προσκληθεί και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.
Κύριο θέμα και σκοπός αυτής της κοινής σύσκεψης είναι: Η συζήτηση όλων των συγκοινωνιακών δρώμενων και προβλημάτων, όπως οι άγονες γραμμές στα χωριά, με σκοπό τη διερεύνηση υπογραφής «μνημονίου» συνεργασίας της ΚΤΕΛ Α.Ε. με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Σημειώνεται ότι το 72% της Αρκαδίας είναι άγονη γραμμή, σύμφωνα με μελέτη, και η Τ.Α. μαζί με την Πολιτεία καλούνται να εξετάσουν το ενδεχόμενο οικονομικής ενίσχυσης των χερσαίων συγκοινωνιών που εξυπηρετούν τέτοιες περιοχές, όπως άλλωστε γίνεται και στη νησιωτική χώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Παρακαλώ, απαντήστε στο ερώτημα *