Καναβέτας: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια, πάντα δίπλα στον Παναρκαδικό»

Την Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον Παναγιώτη Νίκα ευχαρίστησε ο τέως πρόεδρος του Παναρκαδικού, Ηλίας Καναβέτας με επιστολή του το πρωί της Παρασκευής (10/06).


Χαρακτήρισε τη συνεργασία των δυο πλευρών άψογη κατά τη διετή του θητεία στον Παναρκαδικό ενώ επανέλαβε γι’ ακόμα μια φορά ότι ο ίδιος θα βρίσκεται δίπλα στη νέα διοίκηση της ιστορικής ομάδας της πόλης κι ότι περιμένει το ίδιο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Με την παρούσα επιστολή και εκφράζοντας ολόκληρο το Δ.Σ. της απερχόμενης Διοίκησης του Παναρκαδικού Α.Ο. θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τη Διοίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο για τη βοήθεια που προσέφεραν στην ιστορική μας ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Η συνεργασία μας αυτά τα δύο χρόνια ήταν άψογη με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας με αποτέλεσμα να προωθήσουμε σημαντικά έργα στο γήπεδο του Παναρκαδικού και να δρομολογήσουμε την εξέλιξη και άλλων βασικών έργων που βρίσκονται ήδη σε τελικό στάδιο υλοποίησης.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής νέων αποδυτηρίων για τα φιλοξενούμενα σωματεία που ήταν πάγιο αίτημα όλων των Διοικήσεων καθώς και η αναμενόμενη εγκατάσταση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται σε τελική φάση υλοποίησης αλλάζουν ριζικά την εικόνα του ιστορικού μας γηπέδου. Όπως άλλωστε δήλωσα και στην τελευταία Γενική Συνέλευση του Σωματείου ( 29/5/22 ) το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Περιφερειάρχη τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μεγάλο και ειλικρινές. Αυτό το ενδιαφέρον θα πρέπει να συνεχιστεί από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου και για τη νέα Διοίκηση που προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές. Όλοι θα πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να βοηθήσουμε τη νέα Διοίκηση να πετύχει τους στόχους της.


ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΑΒΕΤΑΣ


τ. Πρόεδρος Δ.Σ.Παναρκαδικού Α.Ο.

Σχετικές δημοσιεύσεις