Καμπάνια Επιμελητηρίου Αρκαδίας: «Προτιμούμε τα Αρκαδικά προϊόντα και επιχειρήσεις»

«Σε μια περίοδο που όλοι δυσκολευόμαστε, πρέπει να αντιληφθούμε πως είναι άκρως απαραίτητο να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε εθνική συνείδηση και τοπική καταναλωτική συμπεριφορά. Στην κο-ρυφή των προτιμήσεών μας θα πρέπει να είναι τα τοπικά μας προϊόντα. Η επιλογή μας πρέπει να είναι μονόδρομος. Τα οφέλη για την Αρκαδική οικονομία είναι πολλά. Στηρίζουμε τον τόπο μας».
Δραματική έκκληση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός του, Γιάννης Τρουπής, αναδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία περιέρχονται οι επιχειρήσεις.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με στόχο την στήριξη και την ανόρθωση των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της Αρκαδίας ξεκινάει καμπάνια ενίσχυσης των αρκαδικών επιχειρήσεων και προϊόντων, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, όπου προσκαλούνται όλοι οι καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις.
Η κοινωνία δοκιμάζεται και η αγορά χειμάζεται ελέω Κορονοϊού.
Σε μια περίοδο που όλοι δυσκολευόμαστε, πρέπει να αντιληφθούμε πως είναι άκρως απαραίτητο να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε εθνική συνείδηση και τοπική καταναλωτική συμπεριφορά. Στην κορυφή των προτιμήσεων μας θα πρέπει να είναι τα τοπικά μας προϊόντα.
Η επιλογή μας πρέπει να είναι μονόδρομος. Τα οφέλη για την Αρκαδική οικονομία είναι πολλά. Στηρίζουμε τον τόπο μας.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και εγώ προσωπικά σας παρακαλούμε να αναρτήσετε το μπάνερ που σας στέλνουμε συνημμένα (σε διάφορα μεγέθη) στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, ή σε προσωπικό σας blog και να το κοινοποιήσετε στα social media.
Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Όλοι μαζί, μπορούμε να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Η στήριξη στην Αρκαδική παραγωγή πρέπει να είναι το βασικό κίνητρο μας ως καταναλωτές. Το μέλλον μας είναι εδώ. Στην Αρκαδία μας.
Σας ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία σας.
Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΟΥΠΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις