Κ. Μιχόπουλος: Με ειλικρίνεια και διαφάνεια διαχειριζόμαστε το μέλλον του τόπου μας

Η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Αθ. Χριστογιαννόπουλου δεν άντεξε ούτε 20 ημέρες στη θέση της αντιπολίτευσης για να βγάλει τη μάσκα της συναίνεσης και να δείξει σε όλους ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα της εξουσίας.

Στην πιο κρίσιμη χρονική στιγμή για τον τόπο μας, κι ενώ δύο μήνες τώρα ως νέα δημοτική αρχή καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας για να αντιστρέψουμε το δυσμενές κλίμα για τον Δήμο μας, η προηγούμενη δημοτική αρχή προσπαθεί με ψευδή στοιχεία και ανακρίβειες να δικαιολογήσει τα δικά της εγκληματικά λάθη που έκανε τα τεσσεράμισι χρόνια που είχε την ευθύνη του Δήμου, αφού ο πρώην δήμαρχος ποτέ δεν ενημέρωνε κανέναν και φρόντιζε πάντα οι συναντήσεις με τους κυβερνητικούς παράγοντες να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Δυστυχώς, κύριε Χριστογιαννόπουλε, με την αλήθεια ποτέ δεν τα πηγαίνατε καλά.

Και η αλήθεια είναι ότι τα κριτήρια για τα 6 προγράμματα ΕΣΠΑ-ΔΑΜ ξεκίνησαν να συζητιούνται από το καλοκαίρι του 2023 και στις 12 Δεκεμβρίου 2023 εγκρίθηκαν για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις που ενδιαφέρουν την πόλη μας.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή όλο αυτό το διάστημα δεν έκανε καμία ενημέρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν έστειλε κανένα έγγραφο με τυχόν αντιρρήσεις. Εμείς μέσα σε 20 ημέρες διοργανώσαμε ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα, στείλαμε γραπτό υπόμνημα με τις αντιρρήσεις μας στον αρμόδιο υπουργό και καλέσαμε τους φορείς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για να διαμορφώσουμε κοινή γραμμή.

Ο κ. Χριστογιαννόπουλος αρνήθηκε να συμμετάσχει διότι ο στόχος του είναι μόνο η παραπληροφόρηση και η δική του πολιτική επιβίωση.

Κύριε Χριστογιαννόπουλε, πορεύεστε με το βήμα τού χθες.

Όσο κι αν προσπαθείτε να μας σύρετε στο κακοτράχαλο μονοπάτι της μικροπολιτικής, της ατολμίας και της εσωστρέφειας, εμείς δεν θα σας ακολουθήσουμε.

Όσο κι αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε τοξικό κλίμα για να μην γίνουν μικρά και μεγάλα έργα στον δήμο μας, με νέες θέσεις εργασίας, σήμερα που η συναίνεση είναι ζωτικής σημασίας, σήμερα που η Μεγαλόπολη παλεύει για το μέλλον της, δεν θα βρείτε συμμάχους.

Δεν θα το καταφέρετε, γιατί έχετε μείνει πλέον μόνος σας.

Η Μεγαλόπολη έχει ήδη κάνει μια Νέα Αρχή.

Κώστας Μιχόπουλος
Δήμαρχος Μεγαλόπολης


Δείτε την παρέμβαση του πρώην δημάρχου Μεγαλόπολης, Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου:

https://proinosmorias.gr/oi-proskliseis-gia-ta-programmata-dikaii-anaptyxiaki-metabasi-kai-i-elleipsi-antidrasis-tou-dimarxou-kai-tis-dimotikis-arxis/

Σχετικές δημοσιεύσεις